Motorola TC55

Många förväntar sig en enhet i sitt arbete i dag som är lika liten, attraktiv och lätt att använda som den egna privata smarttelefonen. Problemet med dagens smarttelefoner är bara att de inte räcker till när det gäller företagets krav på hållbarhet och nödvändiga funktioner.

Med alla företagsfunktioner, smarttelefonsfunktionaliteten och utformningen har TC55 allt. Personalen kan samla in nästan alla typer av data – från streckkoder och signaturer till dokument, bilder, videor och NFC – och på så sätt prestera bättre i fråga om effektivitet och kundservice. Skärmen drar väsentligt mindre ström men är ljusare ute och inne och lätt att se även i starkt solljus. Den avancerade pekskärmen anpassar sig efter förhållandena så att en tryckning på skärmen med ett finger, en handske eller en pekpenna fungerar optimalt – även när skärmen är våt.

Med den längsta batterilivslängden i sin klass och ett utbytbart uppladdningsbart batteri kan dina anställda räkna med massor av kraft under varje skift – hela dagen. När det gäller ljudet ger TC55 ett enastående tydligt ljud för båda parterna i ett samtal tack vare Dual Front-högtalare, som motsvarar fyra gånger ljudstyrkan hos populära smarttelefoner, plus två mikrofoner med brusreducering.

Tillvalsmöjligheterna från Motorola Solutions gör Android™, som är ett operativsystem avsett för konsumenter, till ett äkta Enterprise-operativsystem genom utökad säkerhet, Device Management och stöd för företagets datainsamlingssystem. Med kapslingklass IP67 kan du räkna med den hållbarhet som krävs för att kunna serva din personal år efter år. Dessutom kan TC55 köpas med två års service från start, som garanterar tre dagars expediering för reparation av eventuella produktfel. Ett ”service from the start”-avtal omfattar även normalt slitage.

Med en rad ”ready för use”-program för Android får du snabbt i gång TC55. Med stöd för Motorolas RhoMobile Suite kan du skapa egna program som kan köras på Android-enheter och enheter som exempelvis kör iOS, Windows Embedded Handheld eller Windows Phone 8 – något som håller nere både tidsåtgång och utvecklingskostnader. RhoMobile Suite är ett kraftfullt verktyg som gör det möjligt för utvecklare att skriva, integrera, köra och administrera applikationer som fungerar på olika plattformar, från iOS, Android och Windows Mobile till system som inte ens existerar ännu.

Om du vill använda TC55 för att marknadsföra ditt varumärke kan du anpassa enheten med företagets färger och logotyp. Sätt en personlig prägel på TC55 för ditt företag.

Om du vill veta mer om Motorola TC55 och möjligheterna för ditt företag kan du kontakta oss på telefon eller använda kontaktformuläret till höger på den här sidan.