Motorola MC65

Ge din mobila personal tillgång till de verktyg de behöver för att kunna utföra sitt arbete på rätt sätt – med MC65 från Motorola.
Med en MC65 i handen får dina medarbetare omvärdera sin definition av produktivitet. MC65 är en av marknadens tuffaste och mest flexibla handdatorer, med PC-liknande programprestanda och Motorolas mest robusta skanner, kamera och GPS-teknik plus ett användarvänligt gränssnitt som gör det enklare än någonsin att samla in data och komma åt information.

Med möjlighet att ansluta till nästan vilket system som helst var som helst i världen kan MC65 serva företaget var minut under sin livslängd. Med en MC65 i handen har din mobila personal tillgång till alla verktyg de behöver för att kunna utföra sitt arbete på rätt sätt – i detta nu.

Det är en kraftig plattform som kan hantera affärskritiska applikationer med möjlighet att koppla upp sig mot nästan alla mobila nätverk, GSM och CDMA med bredbandshastigheter. Inbyggd GPS gör det möjligt att använda karttjänster eller låta applikationen använda GPS-koordinater.

MC65 är en robust och smidig blandning av dator, mobiltelefon, skanner och GPS, som är lätt att installera och användarvänlig.

Om du vill veta mer om Motorola MC65 kan du kontakta oss på telefon eller använda kontaktformuläret till höger på den här sidan.