Motorola MC45

Med ett fördelaktigt pris är MC45 ett av de billigaste sätten att ge din mobila personal den information de behöver för att förbättra kundservicen och öka medarbetarnas produktivitet.

Oavsett om det rör sig om en tekniker ute på serviceuppdrag, en säljare som ska registrera en order eller en medarbetare som utför orderplockning har de allt de behöver i en MC45 för att kunna utföra arbetsuppgiften på rätt sätt där de befinner sig – något som är viktigt för att få nöjda och lojala kunder vid den här typen av tjänster.

Operatören får tillgång till ett snyggt, slimmat och användarvänligt verktyg med klassledande ergonomi som är lätt att sköta med en hand. MC45 är specialbyggd för att fungera hela dagen, alla dagar ute på fältet. Du har fortsatt tillförlitlig drift även om enheten skulle utsättas för fall, stötar, spill, damm och vibrationer, typiska för inne i en bil, eller för temperaturchocken när den tas med ut i kylan från den uppvärmda kupén på vintern.

Anslutning via 3.5G GSM HSDPA-mobilnät och 802.11a/b/g Wi-Fi-nätverk ger medarbetarna enkel tillgång till information, oavsett om de är på resande fot, inne på kontoret eller ute på sta’n. Omfattande datainsamlingsfunktioner gör att användarna enkelt kan samla in nästan alla typer av data ute på fältet – snabbt och noga.
Branschledande 1D-skannermotor med Adaptive Scanning™ underlättar vid intensivt skanneranvändande. Operatören kan läsa av streckkoder på nära håll upp till så långt som 4,5 m, även om streckkoden skulle vara smutsig, skadad eller dåligt tryckt.

Med avancerad GPS kan dina medarbetare få tillgång till anvisningar och platser i realtid som bekräftar tid och plats även i krävande områden som tät skog eller inne i byggnader. Stor pekskärm på 3,2 tum ger tydlig visning av de mest grafikintensiva användarapplikationerna och stöder självklart kundsignatur direkt i applikationen.
Batterikapaciteten är den bästa i sin klass och garanterar att användarna alltid har tillräckligt med ström under hela skiftet – även i trådlösa miljöer och vid flitigt användande.

Stöd för Motorolas RhoMobile Suite möjliggör utveckling av operativsystemoberoende applikationer med grafik och gränssnitt med hög intuitivitet samtidigt som verksamhetskritisk information tillvaratas med bra säkerhetsprotokoll. Tack vare fjärrstyrd administrationsprogramvara kan IT-avdelningen enkelt administrera alla dina MC45, oavsett var de är.