Motorola ET1

Letar du efter en äkta robust surfplatta som du kan använda var som helst, även direkt ute i verksamheten?

Motorola ET1 är en surfplatta som fungerar utmärkt både på kontoret och ute på fältet. Du får en stilren surfplatta som är lika snygg som dagens populäraste surfplattor men med riktig hållbarhet.

ET1 kan hantera fukt, smuts, vintertemperaturer, extrem värme med mera. Gorilla Glass-skärmen är oerhört skadesäker och kan tappas i golvet utan att den går sönder eller repas.

När det gäller trådlös anslutning, som 802.11a/b/g/n och 4G HSPA+, förväntar man sig bra uppkoppling till höghastighetsnätet när man behöver utmärkt programprestanda både på kontoret och ute på fältet.

Motorola har gjort många förbättringar för att lyfta operativsystemet Android till Business Class-nivå, bland annat med stöd för Enterprise, stor flexibilitet och administration via trådlöst LAN och trådlösa WAN-nätverk. Data på den interna hårddisken och flyttbara media är krypterade för att skydda viktiga affärsdata.

Behöver du en särskild skanner för intensivare skanneranvändande, en läsare för magnetremsor för att läsa av kundkort eller en mobil skrivare? Inga problem. Med ett utökat stöd i Android för arbetsenheter kan du ansluta externa enheter via utbyggnadsport eller Bluetooth. Det är enkelt att ansluta.

Inbyggt stöd för Mobile Device Management-lösningar (MDM) innebär enkel centraliserad styrning av dina ET1. Med ett inbyggt batteri, som användaren lätt kan byta själv, kan alla surfplattor användas utan avbrott under varje skift.

Och med det omfattande supportprogrammet – som ingår i Motorolas ”all-inclusive”-service från start och även omfattar normalt slitage och oavsiktliga skador på din surfplatta – kan du alltid känna dig trygg.

Om du vill veta mer om Motorola MC65 kan du se videon här nedan, kontakta oss på telefon eller använda kontaktformuläret till höger på den här sidan.