LexTalk förenklar varuinventeringen

Multiplattformslösningen LexTalk från Lexit Group lämpar sig väl för inventering av varor hos återförsäljare, grossister och i butik. Systemet är molnbaserat och laddas enkelt ned på en smarttelefon eller en surfplatta via en app.

– Med en bluetoothskanner kopplad till smarttelefonen utförs varuinventeringen snabbt, billigt och effektivt, säger försäljningschef mjukvara Mikael Thorsgaard på Lexit Group. Utöver funktioner för inventering finns moduler för säljorder, kundorder, butiksorder, datafångst och beställning.

Det molnbaserade systemet LexTalk är väl ägnat för orderregistrering och beställning.
– Återförsäljare, smågrossister och butiker får ett system som smidigt kan integreras i den dagliga driften, säger Thorsgaard. Han berättar att LexTalk går att få med både online- och offlinefunktionalitet.
– Systemet kan enkelt kopplas till serverprogramvaran FactoryTalk för nedladdning av grunddata och rapportering tillbaka till bolagets affärssystem.

LEXIT GROUP: Salgssjef Software Mikael Thorsgaard.

Användare som har testat LexTalk vittnar om att lösningen har ett enkelt och användarvänligt gränssnitt. Skärmbilderna är identiska och det är enkelt att navigera bland modulerna.
– Detta är särskilt viktigt när man utför inventering med varusök och registrering, säger Thorsgaard, som berättar att programvaran enkelt kan anpassas till användarnas behov.

– Om LexTalk körs med bluetoothskanner på smarttelefon, eller surfplatta, får man en prisvärd lösning för snabb och effektiv inventering, säger Thorsgaard. Han tillägger att Lexit Group även levererar robusta streckkodsläsare med utvidgad funktionalitet. LexTalk kan för närvarande köras på Android- och iOS-enheter, och snart även på Windows.

För mer information, kontakta:

Lexit Group Norway
v/Mikael Thorsgaard
mobil: +47 47 45 26 65
e-mail: mikael.thorsgaard@lexit.no

 

TEKST/FOTO: Trond Schieldrop