Lexit Group-mässan 31 januari 2019

Vi upprepar succén från tidigare i år och bjuder in till en ny Lexit Group-mässa i Oslo den 31 januari 2019. Denna gång håller vi till på Aker Brygge, närmare bestämt på Felix Konferansesenter.

– Mässan har blivit en viktig tradition som både kunderna och vi själva sätter värde på, säger Svein Lauritsen, försäljningschef på Lexit Group Norway. Såväl befintliga kunder som nya intressenter får under mässan en god inblick i Lexit Group som samarbetspartner och allt som vi i egenskap av totalleverantör har att erbjuda. På nästa års mässa kommer vi att visa hur vi genom vår bredd ger kunderna stora möjligheter att utvecklas.
– Här står skräddarsydda och användarvänliga lösningar i fokus, berättar Svein Lauritsen.

Många avdelningar – en enhet

På mässan kommer vi att förtydliga hur Lexit Group fungerar som en enda enhet. Det blir också en massa nyheter och information om befintliga lösningar inom områdena datafångst, retail, etikett, industri, mjukvara och service/support. Precis som i fjol kommer det att finnas flera testprodukter med installerad mjukvara från vår egen portfölj så att besökarna enkelt ska kunna se värdena och användningsområdena för den egna verksamheten. Mässan ger på så sätt en glimt av framtiden och vad den skulle kunna föra med sig.

Varierat urval av produkter och lösningar

Fjolårets mässa blev en stor succé, vilket kunderna gett oss kvitto på.
– Förra året fick vi positiv respons från besökarna som uppskattade att det fanns fungerande testprodukter med vår egen mjukvara installerad, berättar Lauritsen. Detta tar vi med oss till nästa års upplaga av mässan. Vi kommer även att visa upp produkter från flera olika leverantörer, inte bara de allra största, för att kunna erbjuda ett varierat urval av lösningar för specifika behov. Besökarna uppgav också att de fick god inblick i kommande produkter och lösningar som de skulle kunna ha nytta av i framtiden. Nytt för i år är att vår service- och supportavdelning får större utrymme. Eftersom service och support blivit en allt viktigare del av vår verksamhet behöver även detta område integreras i mässkonceptet.

Fokusområden för olika avdelningar

Datafångst – Svein Lauritsen

Här visar vi nya produkter och lösningar för diverse användningsområden. Fokus ligger på nya produkter, bland annat nya handdatorer, skrivare och truckterminaler. Vi presenterar även nya lösningar och informationsutbyteslösningar för dessa. 

POS/retail – Geir Karlsen

Det händer mycket spännande på retailfronten under mässan. Vi presenterar nya kassamodeller som lanseras under 2019 från våra leverantörer, som till exempel X-POS från FEC. Utöver nya självbetjäningskiosker presenterar vi även det senaste inom kvittoskrivare och skannrar från olika leverantörer. Några överraskningar blir det också!

Mjukvara – Mikael Thorsgaard

På mässan demonstrerar vi hela vår mjukvaruportfölj, bland annat en ny molnbaserad skrivarlösning, RFID-inventering, utrustningskontroll och mycket annat. Vi presenterar flera befintliga samarbetsprojekt för att visa hur våra lösningar fungerar i praktiken.

Etikett – Jostein Sæther 

Den senaste förbättringen av vårt digitala etiketthanteringssystem gör oss unika i branschen. Utöver att hela processen blivit mer transparent för kunden har vi nu tagit systemet till nya höjder genom att automatisera delar av etikettflödet. Detta frigör mycket tid och resurser på alla nivåer och vi ser fram emot att få ge dig en demonstration.

Industri – Per Kristian Myklebust

På mässan presenterar industriavdelningen flera kreativa lösningar för etiketter, sleeves och banderoller. Vi ger även en inblick i hur lösningarna fungerar i praktiken ute i produktionslinjerna.

Service og support – Trond Are Halldén

Eftersom service och support blivit en allt viktigare del av vår verksamhet får detta område större utrymme på mässan. Vi kommer att demonstrera användarinloggning, användning av programvara, serviceprocessen samt ge en inblick i arbetsgången på avdelningen. 

Utökad öppettid

Utöver ovan blir det även i år ”öppet hus” med tapas-buffé och läskande förfriskningar under dagen. I år har vi utökat öppettiderna i bägge ändar så mässan kommer att vara öppen från 09.00 till 17.00. Vi hoppas att många av er har möjlighet att titta in till oss och ser fram emot att få presentera nyheter och ha givande samtal med er!

Registrera dig här

 

Vi ses 31 januari 2019!

 

Se reportage med många fina bilder från Lexit Group-mässan 2018.