Lexit Group-mässa 30 januari 2020 – med ökat fackmässigt innehåll

För sjätte året i rad bjuder vi in till vår egen mässa i Oslo den 30 januari 2020. Mässan är även i år förlagd till Aker Brygge i fina, centrala lokaler i Felix Konferenscenter.

ANMÄLAN längst ned i artikeln!

– I år bygger vi vidare på konceptet med föredragssessioner för att ge gästerna bästa möjliga tillgång på information. Det finns också goda möjligheter att spendera hela dagen på konferenscentret  där vi utöver själva mässlokalen även disponerar över en trevlig matavdelning med tapasbuffé och förfriskningar samt separata mötesrum som kan användas vid behov. Eftersom det var ett uppskattat inslag bland besökarna under fjolårets mässa kör vi en repris på temat även i år.

– Förra årets mässa blev vår bästa hittills och vi vill bli ännu bättre 2020, säger Svein Lauritsen, försäljningschef på Lexit Group Norway.

Svein Lauritsen, försäljningschef på Lexit Group Norway

Ökat fackmässigt innehåll

Precis som i fjol tänker vi visa upp hela vår portfölj på mässan. Det kommer att vimla av väletablerade lösningar och produkter men även av nyheter som vi ser fram emot att få visa upp. Utvecklingen på marknaden går fortare än någonsin och vår ambition är att ligga så långt fram som möjligt. Vi kommer därför att demonstrera innovativa produkter och lösningar inom olika områden för att befästa vår ställning som proaktiv totalleverantör.

Nytt för i år är det vi kallar föredragssessioner. Sessionerna kommer att hållas under hela mässdagen och består av korta presentationer där flera av våra duktiga medarbetare – samt externa tillverkare och samarbetspartner – presenterar olika produkter och lösningar samt berättar om användningen av dem. Vi kommer att gå djupare in på specifika användningsområden och inte minst visa upp olika lösningar i högre grad än tidigare. Föredragssessionerna hålls i egna konferensrum utspritt över hela dagen för att inte störa besökarna i i mässområdet. Syftet med sessionerna är att ge mer ingående information till de besökare som vill ha det. Samtidigt är det ett bra tillfälle att uppdatera sig på området och kanske upptäcka nya, spännande lösningar för den egna verksamheten. Det blir också tid för frågor och samtal under sessionerna.

Utöver det rent fackmässiga innehållet blir det även i år ”öppet hus” med tapasbuffé och läskande förfriskningar under hela dagen. Precis som i fjol kommer mässan att vara öppen 09.00-17.00. Vi hoppas att många av er har möjlighet att titta in till oss och ser fram emot att få berätta om spännande nyheter och ha givande samtal med er alla! Väl mött!

Aktuella sessioner

 

  • Fullständig digital produktmärkningskontroll   
  • Recipe Explorer – presentation av marknadens ledande IT-lösning för ingredienshantering – nu tillgänglig i en ”light-version”.
  • Optimera dina etikettutskrifter med Lexit Cloud Print
  • Honeywell – Mobility Edge
  • SOTI MobiControl
  • Kiosklösningar och XPOS Family
  • Håll koll på dina tillgångar och avtalsdokument med LexAssetControl
  • Zebra – Ny teknik och framtiden

 

Vi ser fram emot att få träffa dig på mässan!

 

Anmäl dig idag!

Se artikel hos packnet.se