Intermec CN70 och CN70E

Intermec CN70 och CN70E är specialdesignade för att leverera optimal prestanda ute på fältet, men många kunder använder dem även för logistikarbete på lagret.

Med en kraftfull streckkodsskanner som du kan läsa av streckkoder snabbt i både 1D och 2D, en stor och bra bakgrundsbelyst pekskärm på 3,5 tum med kraftigt Gorilla Glass som garanterar god läsbarhet i alla ljusförhållande och kapslingsklass IP67 samt en fallspecifikation på 2,4 meter får du en handterminal som klarar de allra tuffaste miljöer.

Både CN70 och CN70E levereras med a/b/g/n Dual Band WLAN som standard, men de kan också levereras med UMTS/HSUPA så att de kan användas i mobilnätet. GPS är också möjligt.

Flera olika hållare och laddare gör att terminalen kan laddas på trucken, i bilen eller på kontoret och gör CN70 och CN70E mycket lämpliga för underhållsarbete ute på fältet, som säljterminal, i bilen för att registrera leveranser eller på lagret.

CN70 och CN70E är en del av Intermecs 70-serie och levereras med ett antal alternativa knappsatser. Till dem finns en rad tillbehör som pistolgrepp, flera hållare till gaffeltruck, eldriven handtruck och bil. De är förkonfigurerade med Intermec ScanNGo-klienten för snabb och enkel installation och distribution av nya terminaler, kan användas med Device Management via Intermec SMART Systems och är givetvis kompatibla med Intermec Flex Dock.

Intermec Flex Dock består av en gemensam plattform för laddning av nyare handterminaler och batterier från Intermec. Med Flex Dock kan du kombinera olika modeller på samma Dual Dock eller Quad Dock genom att byta ut gränssnittet mot laddaren. Om du använder flera av Intermecs modeller i ditt företag slipper du på så sätt investera i olika laddare och kan hålla nere kostnaderna.