Intermec CK70 och CK71

Att balansera kostnadskontroll med kundnöjdhet kräver erfarenhet och anpassningsförmåga när du ser till din egen försörjningskedja. För att inte bara kunna uppfylla utan även överträffa dina kunders förväntningar krävs det bra system och utrustning som snabbt kan få ditt företag på fötter och hjulen i leveransapparaten att snurra fortast möjligt – varje dag.

Valet av en tillräckligt robust utrustning för en sådan vardag sker ofta på bekostnad av användarvänligheten för de anställda, eller av kraven från IT- och driftteknikerna, och blir bara en kompromiss som alla parter kan känna sig någorlunda nöjda med.

Med Intermec CK70 och CK71 blir sådana kompromisser ett minne blott.
Intermec CK70 och CK71 kommer i mindre format och lägre vikt jämfört med vad som hittills har funnits på marknaden men är fortfarande tillräckligt robusta för att klara de allra tuffaste miljöerna. Detta har snabbt gjort dem till några av Lexits mest sålda produkter.

Med Dual Band 802.11n WLAN ger CK70 och CK71 kort responstid i nätverk där traditionella 802.11a/b/g-produkter kan medföra problem. Snabb TI OMAP23-processor på 1 GHz garanterar mängder av datakraft samtidigt som den sparar ström. De rejäla batterierna håller dessutom längre än bara under ett vanligt arbetsskift. Det finns flera skannrar att välja mellan som gör att CK70 och CK71 kan användas för att läsa av både 1D- och 2D-streckkoder från under 15 cm till över 15 meter. Intermec CK70 och CK71 levereras med kapslingsklass IP67 och klarar fall från en höjd på 2,4 meter, även i 20 minusgrader.

CK70 och CK71 är en del av Intermecs 70-serie och levereras med ett antal alternativa knappsatser. Till dem finns en rad tillbehör som pistolgrepp, flera hållare till gaffeltruck och eldriven handtruck. De är förkonfigurerade med Intermec ScanNGo-klienten för snabb och enkel installation och distribution av nya terminaler, kan användas med Device Management via Intermec SMART Systems och är givetvis kompatibla med Intermec Flex Dock.

Intermec Flex Dock består av en gemensam plattform för laddning av nyare handterminaler och batterier från Intermec. Med Flex Dock kan du kombinera olika modeller på samma Dual Dock eller Quad Dock genom att byta ut gränssnittet mot laddaren. Om du använder flera av Intermecs modeller i ditt företag slipper du på så sätt investera i olika laddare och kan hålla nere kostnaderna.