Intermec CK3X

I dagens höga tempo och tuffa konkurrens känner alla väl till kunders höga förväntningar på att deras leverans ska komma på utsatt tid. Detta hjälper Lexit sina kunder att lösa genom att implementera kostnadseffektiva lösningar och tekniker så att arbete och processer flyter på så smidigt som möjligt.

Nya CK3X är ett användbart verktyg som hjälper dig att lyckas med att uppfylla dina kunders behov i ditt arbete. Som efterföljare till den populära CK3 levereras CK3X med samma tillförlitlighet och med ännu mer kraft för att säkerställa optimal drift.

CK3X levereras med olika streckkodsskanneralternativ för avläsning på både normalt och långt avstånd. Alla skannrar har marknadsledande prestanda, kan läsa av både 1D- och 2D-streckkoder och lämpar sig särskilt bra för att läsa av skadade eller dåligt tryckta streckkoder.

CK3X klarar ett fall från 1,5 meter utan att skadas, är IP54-klassad och levereras med utmärkt batterikapacitet för att garantera kontinuerlig drift i tuffa miljöer.

Med operativsystemet Microsoft® Windows Embedded Handheld, och stöd för de flesta industristandarder som till exempel HTML5, kan CK3X användas ihop med ett stort urval av programvaror och WMS-system. Intermec Client Pack garanterar terminalemulering och kan även användas för att låsa CK3X till bestämda applikationer så att användarna bara kan göra det de ska.

CK3X är kompatibel med batterier, laddare, pistolgrepp och hållare som levererats med CK3 så att ditt företag kan fortsätta använda äldre enheter under en successiv övergång till ny utrustning.