EF400 – en robust handterminal från Bluebird

Bluebird Inc lanserar nu en ny handterminal – Pidion EF400. Enheten täcker alla behov och är det självklara valet för butikstillämpningar.

EF400 är den mindre versionen av den prisbelönta handterminalen EF500. Handterminalen är mycket snabb, har hög funktionalitet och klarar tuffa arbetsförhållanden. EF400 väger endast 200 gram, har ett standardbatteripaket på 3000mAh och en mycket energisnål processor.

EF400 levereras med Multi OS och är utrustad med Windows Embedded 8.1, Handheld Windows 10 IOT Mobile Enterprise eller Android 5.1 (Lollipop). Handterminalen har inbyggd skanner och snabb datahantering. Den har också en kamera med 13,0 megapixel och autofokus. Terminalen kan utrustas med pistolgrepp, med eller utan UHF RFID-läsare.

EF500 har 4” touchskärm med Corning® Gorilla® Glass 3 och fingertouch, industrihandskar och skrivdon som även kan användas på våt skärm. Skärmen går att läsa i solljus och klarar tuffa väderförhållanden utan problem. Med sin TankSmith™-teknik garanterar Bluebird topprestanda under extrema förhållanden. EF400 har utmärkt mobiltäckning och LTE nätverks- och processprestanda med WLAN 802.11 a/b/g/n och BT 4.0 LE.

Lexit Group är Bluebirds partner i Norden och har lång erfarenhet och goda kunskaper om många av deras produkter. Lexit Group har en egen auktoriserad verkstad i Kløfta, där reparationer av Pidion-terminaler utförs för den skandinaviska marknaden. 

Bluebird, som är en av fem globala strategiska partner till Microsoft, var tidigt ute med sina Windows-terminaler.

 

För mer information, kontakta:

Lexit Group Sweden AB­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­
Kontakt: Jonas Wingö
mobil: +46 (0)708-64 65 99
e-post: jonas.wingo@lexit.se